Jobba hos oss

Ansök!

Skicka din ansökan helst via e-post till: anette.dehn(at)linguamontessori.

se.


Som skydd mot spam skriver vi inte ut hela epostadressen. Byt ut (at) mot @ så fungerar det


Du kan också skicka ansökan per post:


Lingua Montessoriskolor

Sankt Lars väg 85

22270 Lund


Vi är anslutna till Almega och har genom dem kollektivavtal.


Vi använder oss av Betahälsan för vår företagshälsovård. 

Följ oss!

Du kan även följa oss på Facebook: www.facebook.com/linguamontessori

Jobba hos oss!


Resurspedagog/fritidsledare/fritidspedagog


Vi söker dig som har intresse av elever inom skola och fritids samt montessoripedagogik. Du bör vara flexibel i ditt arbete och kunna arbeta både med enskilda elever som med större elevgrupper.


Du ska bidra till ett trevligt arbetsklimat, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang för ditt arbete. En viktig egenskap är att ha tilltro till elevens egna förmåga samt ett positivt synsätt på det individuella barnets utveckling. Du ska lotsa och leda samt vara en god förebild.


Du skall under skoltid arbeta i klass med elever i grupp samt enskilda elever med särskilda behov. Du kommer att arbeta i team med lärare och andra resurspedagoger. Under eftermiddagen arbetar du, ihop med fritidsledare/fritidspedagoger och driver fritidsverksamheten. Fritidsverksamheten är barnens fria tid och en stor del av deras vardag. Därför är det av största vikt att den är innehållsrik, berikande och tilltalande.


Som person ska du vara lugn och engagerad samt kunna möta elever, med varierande behov, i olika situationer.


Flexibilitet och tålamod är egenskaper som är viktiga i arbetet. Du ska ha förmågan att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom skolan som resurspedagog samt inom någon fritidsverksamhet.


Tjänsten är en visstidsanställning på ett år, med chans till en tillsvidareanställning, start den 1/12-2019. Vi intervjuar löpande. Maila din ansökan till: anette.dehn@linguamontessori.seStort tack för alla ansökningar, vi har nu fått vad vi önskat men vänligen hör av er igen när ny tjänst uppkommer.


Vi behöver också alltid fylla på vår vikarielista. Är du intresserad av att vara timvikarie hos oss - skicka in en ansökan. 


»   Jobb

»   Curabitur