Jobba hos oss »

Vi söker en förskollärare eller en montessoripedagog inför våren/hösten 2014.

Du som söker skall vara förskollärare eller montessoripedagog, detta är ett krav. 

Det är viktigt för oss att du är en positiv person som ser det roliga i den ändå något arbetssamma uppgiften att bygga upp en verksamhet. Vi söker er som kan förstår värdet i vår 100-åriga pedagogik, men samtidigt kan se föräldrarna som kunder avseende tex öppettider och liknande. För oss är det viktigt att ha ett modernt förhållningssätt till familjerna, men samtidigt våga tro på Montessoripedagogiken. Hos oss anställs man inte på någon specifik avdelning eller åldersgrupp - utan du ska kunna vara beredd på att jobba såväl på lilla som stora avdelningen. Vi tillämpar arbetsrotation, dvs vi flyttar runt lite i arbetslagen inför varje läsår eller när behov uppstår. Den flexibiliteten är viktig för oss att du bejakar.

Om du är intresserad, skicka in din ansökan snarast. Våra arbetsspråk på förskolan kommer att vara svenska, engelska, spanska och franska, så det är lämpligt att du har något av dessa språk som modersmål.

Tillträde sker efter överenskommelse, dock så snart som möjligt. Tjänstegraden kan diskuteras. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

 


Vi är anslutna till arbetsgivar-föreningen Almega, och har därmed kollektivavtal för våra anställda.

Våra förskolor har avtal om  företagshälsovård med Betahälsan. Genom denna erbjuder vi våra anställda rådgivning i ergonomi samt årlig hälsoprofilbedömning.

Ansökan med cv skickas till Maria på maria.jacky(at)linguamontessori.se.

Du kan också skicka med vanlig post till: Lingua Montessoriförskolor                 Sankt Lars Väg 85                                      222 70 Lund 

För frågor om tjänsterna ring Maria Jacky på 070-219 73 47.
 

Obs! Som skydd mot spam skriver vi inte ut hela e-postadressen ovan. Byt ut (at) mot @ så fungerar det.

 

Lingua Montessoriförskolor  © 2007

 

Lingua Montessoriförskolor