Du är speciell
för oss

Grundskollärare/montessoripedagog
Lärare i grundskolan, årskurs 1-3


Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Vanlig anställning/ferietjänst

Meriterande: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3, önskas 1-2 års erfarenhet
Krav: Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom pedagogik samt lärarutbildning 
 
Lingua Montessoriskola ligger i vackra Sankt Lars parken i Lund. Det är en F-6 skola med tillhörande montessoriförskola. Skolan har runt 120 elever fördelade på fem åldersblandade klasser samt två fritidshem. Vi söker dig som är legitimerad lärare med intresse av att arbeta med elever i klasserna F-3. Tjänsten är som vikarierande klasslärare i en åldersblandad montessoriklass.

Du ska bidra till ett trevligt arbetsklimat, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang för ditt arbete. En viktig egenskap är att ha tilltro till elevernas egna förmåga samt ett positivt synsätt på den individuella elevens utveckling. Du ska lotsa, inspirera och leda samt vara en god förebild.

Du har god förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Du kommer att arbeta i arbetslag med grundskollärare, montessoripedagoger och resurspedagoger.

Som person ska du vara lugn och engagerad samt kunna möta elever, med varierande behov, i olika situationer. Flexibilitet och tålamod är egenskaper som är viktiga i arbetet. Du ska ha förmågan att samarbeta med såväl kollegor som vårdnadshavare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom skolan samt inom montessoriverksamhet.

Tjänsten är ett graviditetsvikariat, 1 år på 100%. Start vecka 32 höstterminen 2021. Kan eventuellt bli start under slutet av vårterminen 2021. Vi intervjuar löpande.


Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

 

Skicka in din ansökan