Du är speciell
för oss

Skicka in din ansökan

Vi söker en grundskollärare EN /Montessorilärare

Lingua Montessoriskola ligger i vackra Sankt Lars parken i Lund. Det är en F-6 skola med tillhörande montessoriförskola. Skolan har runt 100 elever fördelade på fem åldersblandade klasser samt två fritidshem.

Vi söker dig som är legitimerad lärare med intresse av att arbeta med elever i klasserna F-2. Tjänsten är som klasslärare i en åldersblandad montessoriklass.

Du ska bidra till ett trevligt arbetsklimat, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang för ditt arbete. En viktig egenskap är att ha tilltro till elevernas egna förmåga samt ett positivt synsätt på den individuella elevens utveckling. Du ska lotsa, inspirera och leda samt vara en god förebild.

Du har god förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Du kommer att arbeta i arbetslag med grundskollärare, montessoripedagoger och resurspedagoger.

Som person ska du vara lugn och engagerad samt kunna möta elever, med varierande behov, i olika situationer. Flexibilitet och tålamod är egenskaper som är viktiga i arbetet. Du ska ha förmågan att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom skolan samt inom någon montessoriverksamhet.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst,100%, med 6 månaders provanställning. Start den 7/1-2020.

Vi intervjuar löpande.

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Sankt Lars väg 85
22270 Lund

Skicka din ansökan till anette.dehn@linguamontessori.se